Jan Bukkems / Psychotherapeut

Jan BukkemsMijn naam is Jan Bukkems. Ik werk sinds 1980 in de geestelijke gezondheidszorg. In die periode ben ik op verschillende plekken werkzaam geweest, hoofdzakelijk in de ambulante geestelijke gezondheidszorg, daarnaast op psychiatrische afdelingen van algemeen ziekenhuizen, een psychiatrische dagbehandeling, een jeugdpsychiatrisch centrum, een geriatrisch verpleegtehuis en een tehuis voor moeilijk opvoedbare kinderen. Momenteel werk ik in een grote instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Daar ben ik werkzaam in een ambulant crisisteam, daarnaast geef ik psychotherapeutische behandeling voor individuen, …
Lees meer

 

Ann Lodewyckx / Psychotherapeute

Ann LodewyckxAnn Lodewyckx,  geeft zowel groepstherapie als individuele therapie. Sinds 2008 heeft zij een zelfstandige praktijk in Kessel. Vanaf januari 2011 geeft ze ook therapie in onze praktijk.
Lees meer

 

Emmy Velghe / Voedingsdeskundige

Emmy VelgheJe kan er terecht voor gewichtsproblemen, diabetes, verhoogd cholesterol, maag- en darmproblemen, lactose-intollerantie, eetstoornissen, gezonde voeding, zwangerschap, osteoporose, verhoogd urinezuur,….
Samen werken we aan een manier van eten die je kan blijven volhouden, waarbij je niet “op dieet” staat…
Lees meer

 

Christine Van Os / Kinesitherapeute

Christine Van OsChristine Van Os, vanaf 1976 werkzaam als algemeen kinesitherapeute, daarna gespecialiseerd in relaxatietherapie. Vanaf 1996 werkzaam als zelfstandige relaxatietherapeute. Sedert 2003 verbonden met het Centrum Integrale Psychotherapie, voor de therapeutische begeleiding van mensen met spanningsklachten, zowel individueel als in groep.
Lees meer

 

Annette Heyrman / Kinesitherapeute

Annette HeyrmanIk, Annette Heyrman, ben van 1989 tot 2007 werkzaam geweest als zelfstandig kinesitherapeute in mijn manuele therapiepraktijk te Oelegem. In 2007 wisselde ik mijn zelfstandige activiteiten in om bij de Artesis Hogeschool Antwerpen aan de slag te gaan als docente binnen de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. Vanaf 2013 ben ik een halve dag per week werkzaam in de huisartsenpraktijk, waar ik mij toeleg op patiënten met chronische pijn.
Lees meer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *