Huisartsen

Ons huisartsenteam bestaat uit 5 vaste artsen en 2 haio’s. Wij werken echt samen, dit betekent dat we niet willen concurreren binnen de praktijk. We doen dit praktisch door dagelijks kort te overleggen en wekelijks uitgebreider de patiënten en hun problemen te evalueren. Wanneer u op consultatie komt, kan elke arts van de praktijk uw medisch dossier raadplegen en aanvullen.  Ons team wordt ondersteund door een verpleegkundigen en medisch secretaresses.
Hier vindt u meer informatie over onze huisartsen.

Wat zijn HAIO’s en waarom werken HAIO’s in onze praktijk?

  • HAIO is een afkorting voor Huisarts in Opleiding.
  • Een HAIO is een gediplomeerde arts die na zes jaar opleiding een driejarige specialisatie huisartsgeneeskunde volgt.
  • In onze praktijk werken twee HAIO’s vier dagen per week, daarnaast is er een dag voorzien voor bijkomende studie.
  • Een HAIO mag alle raadplegingen en huisbezoeken zelfstandig uitvoeren. De HAIO bespreekt elke raadpleging met één van onze vaste artsen.
  • Indien gewenst kan u uiteraard ook steeds bij één van onze vaste artsen terecht. Bij een HAIO is echter vaak een snellere consulatie mogelijk.
  • Met de hulp van de HAIO’s kan ons team u als patiënt beter en sneller helpen.

Zorg-zaam

In samenspraak met uw huisarts kan er een afspraak gemaakt worden met iemand van zorg-zaam.be. Dit team bestaat uit therapeuten, en een voedingsdeskundige. Zij hebben allen een eigen praktijk, maar werken nauw met ons samen en werken ook wekelijks in onze praktijk. Voor een consultatie bij één van onze paramedici neemt u de lift of trap naar de eerste verdieping.
Hier vindt u meer informatie over ons zorgteam.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *