We willen graag elk probleem voor 100% volgens de regels van de goede geneeskunde behandelen. Bovendien willen we het afsprakensysteem zo efficiënt mogelijk laten verlopen, zodat u zo weinig mogelijk moet wachten.

Vrije raadpleging

Wegens de corona crisis is er voorlopig géén vrije raadpleging meer.

Huisbezoeken

De beste plaats om uw huisarts te raadplegen, is de praktijk zelf. Indien u om een bepaalde reden onmogelijk tot in de praktijk kan geraken, kan u een huisbezoek vragen. We vragen om dit indien mogelijk vóór 10 uur ’s morgens aan te vragen.

Kinderafspraakjes

Voor kinderen tot 12 jaar, is het elke weekdag mogelijk om een kinderafspraakje te maken.
U moet hiervoor telefonisch een plaats reserveren op de dag zelf.

Samen op consultatie?

Heb begrip dat indien de afspraak gemaakt is voor één patiënt, er dan ook slechts één patiënt onderzocht en behandeld kan worden. Gelieve meerdere afspraken te maken indien U met meer dan één persoon op raadpleging komt.

Iets meer tijd nodig?

Indien u consulteert voor een probleem dat vermoedelijk meer tijd vraagt bv. voor een ECG, een longfunctieproef, behandeling van een wrat, een gesprek,…, gelieve dit dan ook te vermelden bij het maken van de afspraak. Zo kan hiervoor voldoende tijd voorzien worden.

Bespreek op één consultatie slechts één probleem.

Iets afgeven?

Voor het regelen van praktische zaken zoals het afgeven of ophalen van documenten kan u terecht aan de balie in de praktijk tussen 7u30 en 12u00.

Online je afspraak boeken

Om een online afspraak te maken moet u een Globaal Medisch Dossier (GMD bij “Den Els” hebben.

Ik heb een GMD, ik maak een afspraak

Ik heb nog geen Globaal Medisch Dossier bij huisartsenteam Den Els

Enkele tips bij de online afspraken:

  • U dient géén login en paswoord te hebben om hier een afspraak te boeken. Nadat u een afspraak maakt onvangt u een e-mail met een login en paswoord om die afspraak te beheren indien nodig.
  • Kies de gewenste datum in de kalender linksboven. De dagen die volledig rood zijn, zijn volboekt. Op de dagen die oranje of groen gekleurd zijn, zijn er wel nog plaatsen vrij. Deze worden aangeduid door de vakjes met “consultatie”.
  • Als u een consultatiemoment gevonden hebt dat u graag zou willen reserveren, klik op het gewenste tijdstip in het agenda overzicht en boek de afspraak.
  • Door de corona epidemie is het mogelijk dat het moeilijk is om een online afspraak te boeken, u kan steeds telefonisch terecht.
  • U kan een afspraak online annuleren tot 2 uur op voorhand (niet via info@denels.be). Dit kan ook telefonisch op de vaste telefoon in de voormiddag en op de dringende GSM nummer in de namiddag.
  • Betaling van de consultatie kan cash, met payconiq of bancontact.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *