Christel gaat in Czagani werken

Beste mensen,

Na 31 jaar met hart en ziel in Den Els gewerkt te hebben kreeg ik an offer I can’t refuse.

Ik werk ondertussen, naast in Den Els, ook al drie jaar als verpleegkundige in het woonzorgcentrum Czagani in Broechem. De hoofdverpleegkundige van onze afdeling heeft een andere aanbieding gekregen binnen de groep Compostela. Hierdoor wordt onze adjunct-hoofdverpleegkundige hoofdverpleegkundige en zo kwam de plaats van adjunct-hoofdverpleegkundige vrij.

Na een goede overweging, overleg met Philippe, onze kinderen en mijn collegae in het woonzorgcentrum heb ik besloten te solliciteren voor de functie en ik ben aangenomen.

Philippe en ik denken namelijk dat de meerwaarde die ik kan betekenen voor deze bejaarde mensen nog net iets groter is als deze voor de patiënten in Den Els. Gezien de uitbreiding van het aantal uren die ik in Czagani zal werken moest ik een keuze maken.

Met een gevoel van grote dankbaarheid voor het  vertrouwen dat jullie in mij gesteld hebben en voor de vele deugddoende gesprekken, verlaat ik jullie met het volle vertrouwen dat het team van Den Els jullie verder goed zal begeleiden.

Lieve groeten, en tot ziens…

Christel Van Elsen-De Maeyer